Kalkunkjøtt er magert og trives veldig godt sammen med grønnsaker og en kremet saus.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Kalkunkjøtt er magert og trives veldig godt sammen med grønnsaker og en kremet saus.
Her får fileten følge av appelsinsaus, estragon og ikke minst osterösti. Alt finner du i oppskriften.
Apéritifs kokk- og matspaltist, Ingunn Felin, har komponert denne deilige retten med helstekt kylling hvor sausen er med å lage susen.
Denne afrikanske kyllinggryten kommer du ikke til å glemme. Den er nemlig både krydret og fyldig og med eksotiske toner.
Kyllingen får ekstra smak av karri og kokos i denne oppskriften.
Kyllingfileten blir ekstra deilig og drøy når den fylles og rulles
Kylling fra ovnen blir ekstra frisk og saftig med sitron i formen.
Enklere enn dette blir grillkyllingen knapt. Med mangochutney er den gode smaken beholdt.
Når den helstekte kyllingen tilberedes på denne måten, får den masse smak.
Kyllingvinger er fingermat med masse smak, og i oppskriften du får her finner du også tips til godt tilbehør.
Til denne retten kan du bruke ferske kyllinglår eller ferdiggrillet kylling.
Lag grillspyd av kylling og kombiner det med Cæsarsalat. Det løfter retten noen ekstra hakk.
Lag grillspyd med marinert kyllingfilet og scampi. Du blir garantert fornøyd med denne oppskriften enkel som den er.
Legg kalkunfilet på grillen, men først etter at den har badet seg skikkelig i sur-søt marinade. Du øker smaken ytterligere med å lage en herlig dip ved siden av. Her er oppskriften på det hele.