Tynne skiver av biffkjøtt i en marinade med lime og asiatisk fiskesaus gir kjøttet en spennende og eksotisk smak. Egner seg både til å steke i stekepanne og på grill.
Tynne skiver av biffkjøtt i en marinade med lime og asiatisk fiskesaus gir kjøttet en spennende og eksotisk smak. Egner seg både til å steke i stekepanne og på grill.
For deg som vil variere biffen litt, fyll den med pesto og parmesan før steking. Mye god smak og med en fornemmelse av Italia - pronto.
Alt i ett. Biff, poteter og grønnsaker - og vips så har du en god middag. Litt smeltet ost på toppen blir prikken over i’en.
En biff som toppes med en scampi eller tigerreke, både smaker og ser ekstra godt ut. Må prøves.
Lag en deilig burritos til fire på bare 20 minutter. Det får du til hvis du følger denne oppskriften.
Disse kjøttbollene er virkelig sinte og dess mer krydder du legger til kan de ble veldig hissige.
Det blir bra resultat med Cordon Bleu av kylling, selv om det egentlig skal benyttes kalvekjøtt.
Her oppskriften på en Chili con carne som du fikser på maks en drøy halvtime. Men smaken er i behold.
Her er en oppskrift på kalvestek fra Sardinia - Vitello alla Sarda – som gjør klassikeren enda mer lekker.
Kanskje de mest avanserte kjøttkakene du har laget, men det vil du ikke angre på.
Dårlig tid, men veldig lyst på noe godt? Da er det biffbruschetta du skal lage.
Det blir ekstra god stemning rundt middagsbordet med en schnitzel laget av saftig og mørt kalvekjøtt. Her er oppskriften.
En saftig biff kan alle klare, bare følg reglene i denne oppskriften.
Du skal bruke kalvekjøtt i en ragu. Ragu betyr kjøtt skåret i terninger kokt i saus. Det blir en rett med deilig smak på både kjøttet og sausen.
Denne retten kommer du aldri til å glemme. Vi er overbevist om at du du kommer til å lage minst en gang ti.
Kalvekjøtt er deilig, men hvorfor ikke benytte kalveskankene til noe spesielt. Gå innom slakteren i dag og skaff deg råvarene. Her har du oppskriften på Osso bucco.
Har du lyst til å servere en god rett som du kan lage superraskt på grillen, anbefales denne nydelige carpaccioen lage av indrefilet av storfe.