Breiflabb på grillen elle i pannen smaker herlig etter å ha "svømt" i pestomarinade og salsa. Her er oppskriften.
Breiflabb på grillen elle i pannen smaker herlig etter å ha "svømt" i pestomarinade og salsa. Her er oppskriften.
Ishavsrøye er en delikatesse. Den blir deilig når du griller den hel. Dessuten skal du servere den med potetpuré og tomat- og fennikelsaus.
I oppskriften er det oppdrettsørret som er brukt. I fiskedisken finner du alt fra porsjonsstykker til hele fileter. Legge grønnsakene rett på grillen og servere en tzatziki ved siden av.
Reker kan du også grille når du trer de på et grillspyd. Det skal du også gjøre med grønnsakene. Følg denne enkle oppskriften.
Du har kanskje ikke tenkt på at du kan grille blåskjell? Alt du trenger et stykke aluminiumsfolie, persille, løk og hvitvin.
Klippfisk er det kanskje ikke så mange som har forsøkt. Du må absolutt prøve. Med den foreslåtte sausen til blir det et herlig måltid.
Et grillspyd med sjømat og grønnsaker er en sikker vinner på grillfesten midtsommers.
Gjør noe nytt med rekene. Du skal pakke de i folie etter å ha marinerte, de og så skal de på grillen. Ferdig på 10 minutter.
Kveite er en fisk med fast kjøtt. Derfor passer den utmerket til å grilles. Når du marinere den slik vi foreslår i oppskriften blir nytelsen ekstra stor.
Pakk inn skiver av laks eller ørret i aluminiumfolie med smør eller olje. Legg de på grillen og de er ferdig før du får snudd deg. Tilbehøret finner du i oppskriften.
For sjømatgrillmesteren som liker mer avanserte og spennende retter anbefaler vi klippfisk på grillen.
Legg grillet laks sammen med ost og salat i pitabrød etter at du har varmet dem. Garantert suksess hos på barna og de voksne.
Klippfisk, reker og kamskjell med følge har så mye smak at de ikke trenger noe krydder. Men ved å legge dem i marinade en time før grillingen starter, får de det lille ekstra.