Skjær fisken i passe porsjonsstykker og pensle den med olje.
Legg fisken rett på grillristen og grill den 5-6 minutter på hver side.
Etter grilling kan den ev krydres med pepper, chili, hvitløk eller et annet krydder.
Pass på at du ikke bruker krydderblandinger som inneholder salt, da kan det lett bli for salt.
Server klippfisken med en god salat, pasta og/eller brød.
Klippfisken må vannes ut 2 døgn - dette fordi klippfisk til stekte retter må vannes ut mer enn til kokte retter. Men har du først oppdaget denne delikatessen vil du ha klippfisk til utvanning hele tiden.
Her finner du gode oppskrifter på sjømat på grillen
Og her finner du veldig mange deilige grillretter
Mariner selv med disse gode marinadene
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig