Kirsebær er manges favoritt. For å ta vare på den gode smaken skal du lage syltetøy av bærene. Det er fort gjort, og du kan ha det på brødskiva, i desserter og i kaker.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Kirsebær er manges favoritt. For å ta vare på den gode smaken skal du lage syltetøy av bærene. Det er fort gjort, og du kan ha det på brødskiva, i desserter og i kaker.
Her er den enkle oppskriften på ripssyltetøy. Hvor syrlig du vil ha det avhenger selvfølgelig av hvor mye sukker du bruker.
Har du rester av flere bærsorter til overs kan du lage godt syltetøy som her med rips, bringebær og solbær.
Stikkelsbær passer ypperlig til å lage syltetøy av. Alt du trenger er bærene, sukker og glass til å ha det i. Kjapt å lage.
Det går knapt an å lage en deilig salat så raskt, men du kan, hvis du følger denne enkle oppskriften
Denne oppskriften er komponert av den kjente kokken Lars Barmen. Han vet hva nytelse er og deler den her med deg.
Amerikanerne bruker denne sausen til kalkun. Prøv den du også.