Denne oppskriften på lammefilet gir deg en smaksopplevelse du ikke vil glemme. Ikke minst setter sennepspotetene og salaten sitt preg.
Denne oppskriften på lammefilet gir deg en smaksopplevelse du ikke vil glemme. Ikke minst setter sennepspotetene og salaten sitt preg.
Pestobakte poteter passer perfekt som deilig tilbehør til middagen. Du kan også brukte de som en lett forrett.
Når du fyller de bakte potene med dette gode fyllet blir det et måltid for seg selv.
Hvorfor ikke imponere med noen herlige posjerte egg som en rask og delikat hverdagsmiddag i dag? Her oppskriften.
Røkt skinke er deilig og med en potetmos med god sennep i blir det et måltid som du blir god og mett av. 30 minutter å lage
Denne snacksen passer aller best med et glass marsala, men øl smaker også fortreffelig til.
Eggesalat med reker er kjempegodt. Du kan bruke den på brødskive eller fylle i en baguett. Her er den enkle oppskriften.
Eggesalat er kjapt og enkelt å lage. Du kan servere den i en skål, ha den på brødskiva eller til et koldtbord.
Blinis er små bokhvetepannekaker. De serveres ofte med rogn. Her med fenalår og reker i tillegg. Perfekt som tapas.
Raske, velsmakende retter er deilig på travle hverdager, og gratenger er perfekte til å bruke opp rester etter tidligere middager på. Her er oppskriften på skinkegrateng
Ost før desserten er et must til en festmeny eller hvis du skal kose deg. Prøv fritert ridderost med aprikos og valnøtter.
Ost må du ha til en festmeny eller hvis du skal kose deg. Et forslag er blåskimmelost med druekompott og butterdeigstenger. Her er oppskriften.
Det er klart at denne omeletten blir ekstra god. Også fordi du får brukt opp rester fra kjøleskapet.
Denne måte å serve egg på må du prøve. Får her får du følge av mye godt som garantert settes pris på.