Dette er en herlig omelett med hvitløk, rødløk, poteter og soltørkede tomater Denne omeletten lager du på 1-2-3, også fin å ha med i matpakken.
Dette er en herlig omelett med hvitløk, rødløk, poteter og soltørkede tomater Denne omeletten lager du på 1-2-3, også fin å ha med i matpakken.
Disse bakte potetene kan du bruke som lunsj eller til kvelds. Du skal nemlig fylle de med masse godsaker.
Med denne oppskriften kan du servere taco til frokost, brunsj, lunsj eller middag.
Souffle eller suffle er en lekker munnfull som kan lages med mange typer fyll - også bare grønnsaker som her.
Røkelaks og røsti er en kombinasjon du må prøve. Du serverer etter 30 minutter. Alle rundt bordet tror du har brukt en evighet på å servere noe så deilig.
Pai med ekstra mange egg, smaker like fortreffelig til middag som til kvelds.
Denne oppskriften har en smaksforsterker som heter ansjos som kler potetene og hvitløken veldig godt.
Denne retten med fransk bondeomelett er ikke bare en genial måte å utnytte rester på. Den er superenkel å lage.
En morsom måte å servere en velsmakende kyllingsalat som også består av masse gode grønnsaker og urter.