Hjemmelaget grønnsakschips smaker alltid best.
u kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Bakt brie er simpelt, elegant og syndig godt. At middagen er ferdig på 1-2-3 gjør den perfekt for late kvelder der du vil kose deg litt ekstra.
Få ting er så sensuelt og deilig som østers. Denne ekstra luksuriøse oppskriften kombiner østersens delikate smak av friskt hav og mineraler med sødmefylt vinterrabarbra og frisk salt lodderogn. Dette er pur nytelse.
Bakt camembert er kosemat som skal nytes med senkede skuldre og fulle glass.
Hvorfor ikke lage din egen snacks? Disse smaker herlig så bollen blir fort tom. Derfor bør du lage dobbelt porsjon.
Gresskarkjerner gjør seg godt i salater, frokostblandinger, gjærbakst og som snacks.
Skottene har sine spesialiteter. Denne retten er en av dem som du absolutt må prøve. Følg oppskriften og alle rundt bordet vil bli overrasket.
Disse deilige sprø ringene passer ved siden av alt du kan tenke deg av kjøtt eller som ren snacks. Du skal serve de med hjemmelaget ketchup eller aioli.
Sett tennene i disse deilige sprø krokettene og kjenn smaken av parmaskinke og cheddar samtidig. Du blir nødt til å lage mange. Server med god salat og brød.
Okra er en belgfrukt og kommer opprinnelig fra Etiopia. Den dyrkes nå også i de fleste tropiske og subtropiske strøk. Her har vi tilsatt Chaat Masala. Les mer her.
Disse eggene er hotte. Selvfølgelig avhengig hvor mye Chili du bruker. Først skal hardkokes. Så skal du på glass med marinaden. Og så kan du forsyne deg.
Rødbetmarinerte egg kan du servere som snacks eller appetittvekker. Ogso delt i to på en seng av salat sammen med hjemmelaget aïoli.
Tempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Her er det krabbe som er ingrediens.
Våre nye landsmenn har brakt med seg en ny matpakkekultur, hvor godsaker pakkes inn i en tynn-tynn deig som deretter å varmebehandles.Her med laks.