En munnfull av denne kokoskaken gjør at du tar en ny med en gang. Med blåbær i kakebunnen og bringebærkremen til, baker du den garantert flere ganger.
En munnfull av denne kokoskaken gjør at du tar en ny med en gang. Med blåbær i kakebunnen og bringebærkremen til, baker du den garantert flere ganger.
Opp-ned plommekake med høstens plommer er herlig å servere til kaffen eller som dessert. Den smaker best lun med vaniljesaus, pisket krem eller is til.
Denne plommekaken må du bake. Den er enkel å få til. Kaken smaker nydelig med litt vaniljekesam eller is til.
Modne pærer er perfekt i en kake som denne. Resultatet er en supersaftig og holdbar kake.
Pærekake med rosmarin – en glutenfri kake som har det lilla ekstra. Mandel, brun farin, kardemomme, sitron, rosmarin, pistasj og pærer.
Den eneste faren med denne kaken er at den får bein å gå på. En langpanne holder ikke lenge. Men om du stæsjer den slik kokken bak oppskriften, Espen Ramnestvedt gjør kan det holde.
Har du overmodne bananer skal du bruke dem til å bake en kake. Litt kokesjokolade og valnøtter er alt som skal til for å gi kaken det lille ekstra.
Norske plommer er fantastisk gode, men ferskvare. Og når de mister litt av spensten skal du bruke dem i en kake som denne.
Bananbrød smaker kjempegodt og er enkelt å lage. Det er dessuten en fin måte å bruke litt overmodne bananer på.
Marmorkake er kanskje den mest spennende av de klassiske formkakene - i hvert fall rent utseendemessig. Det forsterkes med en tofarget glasur eller marmorkrem.
Bak en deilige kake med safran som vil vekke oppmerksomhet på bordet. Og ikke minst smaker herlig. Følg oppskriften og du kan servere.
Solbær i kake bidrar til å gjøre den ekstra saftig og ikke minst frisk. I denne oppskriften er det også gresk yoghurt som bidrar i samme retning. Hvis du vil ha en rundere smak kan du godt bruke lettrømme i stedet.
Denne solbærkaken må du bake. Den er enkel å få til. Solbærene gir en fyldig og frisk smak. Her er oppskriften.
Sprø eplekake er kanskje ike det du er vant til å bake. Vi kan love deg at det ikke blir siste gangen.
Kake til frokost eller til ettermiddagskaffen. Ja det får du forslag til her. Squashbrød passer utmerket uansett når på døgnet du har lyst på noe godt.
Formkake får en annen betydning servert på denne måten. Har du rester av formkake, vet du hva du skal bruke den til.