Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Matprat.no
En munnfull av denne kokoskaken gjør at du tar en ny med en gang. Med blåbær i kakebunnen og bringebærkremen til, baker du den garantert flere ganger.
Her er det bananer, sjokolade og nøtter som gir deg en kake du garantert vil bake flere ganger.
Marmorkake er kanskje den mest spennende av de klassiske formkakene - i hvert fall rent utseendemessig. Det forsterkes med en tofarget glasur eller marmorkrem.
Solbær i kake bidrar til å gjøre den ekstra saftig og ikke minst frisk. I denne oppskriften er det også gresk yoghurt som bidrar i samme retning. Hvis du vil ha en rundere smak kan du godt bruke lettrømme i stedet.
Bruker du speltmel i bringebærkaken blir den nesten sunn, og toppet med pinjekjerner og sjokolade blir den ekstra god.
To topp rieslinger fra et av Alsaces fyrtårn kommer til å løfte jule- og nyttårsmiddagene.
Les hele sakenOm du trodde chablis var forbeholdt høysommer og rekekos, er denne altså noe ganske annet.
Les hele sakenVi tøyser ikke med de søte juletradisjonene, derfor blir det også veldig klassisk i glasset.
Les hele sakenKvitnes Gård har som en av tre norske restauranter nådd full skår på 360Eat Guide sin bærekraftsskala.
Les hele sakenEn nydelig rett av kylling og eksotiske krydder sprer matglede i desembermørket.
Les hele sakenHvorfor handle julegaver når du kan lage dem selv? Her får du idèer til både søte og salte gourmetgaver som alle vil elske.
Les hele saken