Knasende god smuldrepai med nøtter som du server varm eller lunken med vispet krem, is eller vaniljesaus. Her er oppskriften.
Knasende god smuldrepai med nøtter som du server varm eller lunken med vispet krem, is eller vaniljesaus. Her er oppskriften.
Solbær i kake bidrar til å gjøre den ekstra saftig og ikke minst frisk. I denne oppskriften er det også gresk yoghurt som bidrar i samme retning. Hvis du vil ha en rundere smak kan du godt bruke lettrømme i stedet.
Denne solbærkaken må du bake. Den er enkel å få til. Solbærene gir en fyldig og frisk smak. Her er oppskriften.
Solbærmuffins er rene helsekosten proppfull som den er av antioksidanter og vitaminer. Prøv denne oppskriften.
Denne deilig og sommerlige jordbærkaken skal ikke stekes. Her kan du også blande inn bringebær sammen med jordbærene.
Napoleonskake er en klassiker. Den silkemyke vaniljekremen smaker fantastisk mellom to lag av knasende butterdeig og bringebær. Her oppskriften.
Sprø eplekake er kanskje ike det du er vant til å bake. Vi kan love deg at det ikke blir siste gangen.
Denne eplepaien er inspirert av amerikanerens måte å lage pai på. Med myke deilige eplebiter og rosiner toppet med et deilig og sprøtt lokk. Serveres med vaniljeis eller pisket krem.
Denne rabarbrapaien er ikke bare frisk. Den er også god og sprø. Dessuten har den ekstra sunne ingredienser.
Kake til frokost eller til ettermiddagskaffen. Ja det får du forslag til her. Squashbrød passer utmerket uansett når på døgnet du har lyst på noe godt.
Formkake får en annen betydning servert på denne måten. Har du rester av formkake, vet du hva du skal bruke den til.
Jordbær og rips gir god friskhet til denne bakte ostekaken. Perfekt til sommerens kakebord.
Dette er britenes svar på vår bløtkake. Sprø bunn møter myk krem og søte bær samt en hemmelig ingrediens er oppskriften. Her er den.