- Kok quinoa i vannet i ca. 15 minutter.
- Rens rabarbraen, del den i ca. 3 cm lange stykker og kok dem 2-3 minutter i vann med litt sukker.
- Skjær agurken i tynne skiver, rens og skjær paprika i terninger, rødløken i tynne båter.
- Strimle salaten og del peppermakrellen i små stykker.
- Bland alle ingrediensene til salaten og anrett den på fat.
- Mos osten og rør inn olje, sitronsaft og rabarbralake, og smak til med salt og kajennepepper.
- Hell dressingen over salaten eller server den ved siden av.
Tips: Quinoa er et næringsrikt frø som stammer fra Andesfjellene. Det finnes både røde, svarte og hvite frø. Det er proteinrikt, glutenfritt, rik på flerumettet fett og jern. Du får nå kjøpt quinoa i de fleste butikker.
Se alt du kan lage med rabarbra
Her finner du mange mange andre deilige salater