- Rør sammen alle ingrediensene til pad thai sausen i en liten bolle. Legg risnudlene i bløt i varmt vann.
- Varm opp stekeolje i en stor stekepanne over middels-høy varme
- Ha i sjalottløk, hvitløksfedd og chiliflakes og stek til løken er blank, ca 2 minutter.
- Ha i kyllinglår og stek til de har fått litt farge på hver side og nesten er gjennomstekt.
- Tilsett risnudlene, hell pad thai sausen over og la småputre til susen har redusert og nudlene og kyllingen er klare.
- Visp sammen eggene. Dytt nudlene og kyllingen til siden og ha eggene i den ledige delen av stekepannen.
- Skru opp varmen og rør eggene raskt sammen til eggerøre.
- Ha i vårløk, bønnespirer og scampi. Rør godt sammen og stek i ca 1 minutt til alt er gjennomvarmt.
- Trekk pannen til siden og ha over peanøtter og lime. Server straks.
Her finner du flere deilige thairetter