- Del opp brokkolien i små buketter og kok dem til knapt møre i lettsaltet vann. Hell av vannet og la dem renne av seg.
- Pisk sammen egg, vann og salt. Smak til med nykvernet pepper.
- Smelt smør i en middels varm panne og hell i røren. Legg på ferdig kokt brokkoli og tomatbåter.
- Dryss revet ost på toppen. Legg over et lokk og la pannen stå på svak varme til eggene har stivnet og osten har smeltet.
- Server eggepannen med skiver av spekeskinke og ruccolasalt.
- Godt brød og en større salat er perfekt tilbehør dersom du serverer omeletten som middag.
Tips: For en perfekt omelett kan du sette hele pannen inn i stekeovnen på ca 200 grader til toppen har satt seg og er gylden.
Pass bare på at håndtaket tåler varmen.
Her er det mange oppskrifter på deilige omeletter
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av