- Sukkerbrød:
Pisk egg og sukker til eggedosis. Mot slutten av piskingen tilsettes vannet i en tynn stråle. - Sikt i hvetemel og bakepulver og bland det forsiktig inn i eggedosisen.
- Hell røren i kakeform, 24 cm i diameter, belagt med bakepapir i bunnen. Stek sukkerbrødet midt i forvarmet ovn ved 175 grader i ca 35 minutter.
- Fyll:
Visp ett hus kremfløte til luftig krem. Rør forsiktig inn melis sammen med bærene. - Del sukkerbrødet i to. Dynk kaken med melk og smør syltetøy på den nederste delen. Fordel kremen med bærene på kaken. Legg på den øverste kakedelen og dynk med melk.
- Visp siste del av kremfløten til en luftig krem og fordel den oppå og rundt kantene på kaken.
- Pynt:
Kjevle marsipanen ut til en stor runding. Man kan kjevle marsipanen ut mellom to ark bakepapir, eller bruke litt hvetemel under kjevlingen. Hvetemelet gjør at marsipanen ikke blir så klissete. - Bruk en pensel til å børste av melet. Rundingen av marsipan skal dekke kakens overside og kanter.
- Legg marsipanen på kaken, og skjær av overflødig marsipan.
- Form små blomster ved hjelp av en utstikker eller en skarp kniv. Pynt hver blomst med smeltet sjokolade. Til denne kaken har vi laget ca 25 blomster.
- Pynt kanten av kaken med friske bær, og fest marsipanblomstene på kaken med smeltet sjokolade. Legg på friske blader av mynte.