Kakebunnene:
Pisk egg og sukker til eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og rør dette forsiktig inn i eggedosisen. Fordel røren i to godt smurte former. Bruk 2 runde kakeformer à ca 18 cm i diameter.
Stek bunnene i stekeovnen på 175 grader i ca 25 minutter, og la dem bli helt avkjølt før de tas ut av formene.
Når kakene skal fylles, skjærer du bort en liten skalk på den ene siden av hver kake slik at de kan legges tett sammen. Del hver kakebunn i to og dynk dem godt.
Fyll:
Visp kremen stiv med sukkeret. Bland halvparten av kremen med banan, nøttekjerner og krokansjokolade. Fyll kakene med denne kremen og sett kakene tett sammen. Smør den andre halvparten (den uten banan, nøtter og sjokolade) over hele kaken i et tynt lag.
Pynt:
Kjevle ut marsipanen til lokk som skal dekke hele kaken(-e). Strekk marsipanen glatt ned langs kanten og skjær bort overflødig marsipan.
Legg mønsteret midt på kaken. Husk å klipp ut midten. Dryss kakepynt o.l. i åpningen, men ikke i den biten som markerer ansiktene. Pynt kaken med kremstjerner, hele valnøtter og gjerne marsipanpynt.
Sendt inn av
Opplysningskontoret for meieriprodukter