Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Tilsett vann, og sikt i mel og bakepulver. Bland alt forsiktig med en slikkepott. Hell røren i smurt form og stek kaken på 175 grader i ca. 40 minutter. Bruk en springform på 22 cm i diameter.
Del den avkjølte kaken i tre lag og dynk den med melk eller saft.
Visp fløten til luftig krem og bland ca 1/3 av kremen med romkrem. Fordel fyllet mellom lagene og stryk et tynt lag utenpå kaken med denne kremen.
Kjevle ut 250 gram marsipan til lokk på kaken. Klem dette forsiktig rundt og skjør bort overflødig marsipan. Pynt med vispet kremfløte rundt kanten og oppå.
Farge resten av marsipanen i ønskete farger og skjær ut pynt i form av blader og blomster. Dander etter egen fantasi. Du kan også kombinere med ferdig kakepynt.
La den gjerne stå og trekke et par timer, da blir den saftig og god.