Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Audun Hågå
En okseskank som får marinere seg i masse krydder og godgjøre seg over natten i steikeovnen kan ikke annet enn å smake digg.
Biff av indrefilet smker fortreffelig året rundt, men når den før følge av Parma-skink rotgrønnsaker og en smaksintens urteolje, blir det virkelig fest.
Så enkelt lager du biffsnadder til deg selv. Er det flere som skal ha er det bare å øke ingrediensene.
Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.
Les hele sakenNoen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.
Les hele sakenFor i det siste har han tatt steget videre.
Les hele sakenJulia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.
Les hele sakenEn grateng rett fra ovnen er manges favoritt. Prøv bare denne oppskriften.
Les hele sakenDruesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.
Les hele saken