Vask og tørk fisken godt. Pensle med litt olivenolje og krydre godt med salt og pepper.
Plukk, vask og tørk spinaten. Del granateplet i to og ta ut innmaten med en skje.
Smelt smøret (ca 50 g), kok opp og ta bort det hvite skummet som legger seg på toppen. Øs forsiktig smøret over i en liten bolle med en skje, men la bunnfallet bli igjen. Bland det klarede smøret med nøttene.
Fres hvitløken gyllen over middels svak varme i litt olje, legg i spinat og hell på hvitvin. Fyll på med fløte når spinaten har lagt seg og gi blandingen et oppkok. Smak til med salt og pepper.
Grill fisken på glohet grill i ca 1 min pr side (evt. i varm panne med litt smør). Legg en øse med kremet spinat midt på tallerkenen med fisken oppå.
Drypp litt nøttesmør rundt og avslutt med granateple på topp av fisken.