- Marengsbunn:
Del marsipanen i mindre biter og miks det med en blender.
Tilsett eggehviter en av gangen og kjør deigen til en ensartet masse. - Ta 3 stk bakepapir og tegn en sirkel på ca. 24 cm på hvert ark. Smør deigen ut i sirklene.
- Bak bunnene (en av gangen) i ovnen på 175 grader i 10-12 min.
- Avkjøl uten bakepapir på rist.
- Krem:
Pisk eggeplommer, hylleblomstsirup, fløte, sukker, maisstivelse og sitronskall sammen i en gryte. Pisk godt mens det varmes opp og til kremen tykner. - Ta gryten av varmen. Del smøret i mindre biter og pisk dem inn i kremen. La kremen bli kald.
- Montering:
Legg bunn og krem lagvis med krem på øverste bunn. Pynt med bær.
Tips:
Du kan godt bruke jordbær som pynt hvis du liker det bedre.
Prøv gjerne denne kaken med hylleblomst
Her finner du veldig mange kakeoppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig