Pisk mascarpone eller seterrømme med sitron og vaniljesukker til en fast krem.
Kjør suppen i blender eller bruk stavmikser for helt glatt konsistens. Fordel i suppeskåler og legg en klatt med krem på toppen. Pynt gjerne med tørket blomster el. l.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Apéritif
Vis meg en som ikke liker riskrem. Spesielt når den serveres på denne måte.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Les hele sakenDet som er helt sikkert er at når du serverer denne ruladen, blir du kveldens helt. La ikke denne oppskriften være uprøvd.
Les hele sakenFor i hendene på denne vinmagikeren blir ikke vinene som hos naboen.
Les hele sakenOg fra et område som fortsatt ikke har fått den oppmerksomheten det fortjener.
Les hele sakenEgg står øverst på innkjøpslisten gjennom hele året - i år har mange nok kjøpt mer enn de trengte. Har du overskudd, fortvil ikke, for her får du tips til gode måter å få omsetning på eggebeholdningen.
Les hele sakenOm ikke akkurat i løypa, så i alle fall i ganen. Denne bomben er veldig lett å lage.
Les hele saken