Dette er en paella med masse deilige smaker. De kommer blant annet fra fisk, blåskjell og kongekrabbe.
Spaghetti er manges favoritt både blant store og små. Setter du til blåskjell og reker får du en rett som kan serveres så vel til hverdags som til festmiddagen.
Med blåskjell kommer maten raskt på bordet. Hvis du damper de med litt hvitvin blir de ekstra lekre. Følg den enkle oppskriften og du blir en helt.
En deilig suppe der laksen og blåskjellene får smak og farge av safran.
Her er oppskriften som er enkel å få til, men som likevel smaker deilig.
Hva smaker bedre enn kokt skrei og rogn? Her får du oppskriften som garanterer deg et vellykket resultatet.
Lag denne deilige retten der noen av havets beste råvarer spiller hovedrollen.
Kveite er en fisk med fast kjøtt. Derfor passer den utmerket til å grilles. Når du marinere den slik vi foreslår i oppskriften blir nytelsen ekstra stor.