Denne lekre parfaiten - en luftig postei - er utrolig lettlaget og det du trenger til julelunsjen.
Denne lekre parfaiten - en luftig postei - er utrolig lettlaget og det du trenger til julelunsjen.
Det kreolske kjøkken er velkjent for sine smaksrike retter. Med denne oppskriften lager du en fristende jambalaya på veldig kort tid.
Denne krydderblandingen brukes i alt fra kjøtt, fisk, grønnsaksretter, pasta, pizza. Alt hva det italienske kjøkken byr på.
Elgkjøtt blir enda mer smaksrikt med marinering og med tilbehøret der grillen er sentral. Raske varmebehandlingen gjør at det forblir saftig helt til det skal spises.
Pulled pork er saftig svinekjøtt som rives fra bena. Du får kjøpt det i en butikk nær deg. Når du lager retten med blå castello og coleslaw vil alle juble.
Denne grønnsaksretten, Briame, med squash og aubergine er fra Hellas. Du kan bruke den som tilbehør til middag. Eller du kan servere den som en vegetarrett alene.
Bruk squash og lag en rett det smaker fransk av. Squash provencale er en ekte vegetarrett. Her er den enkle oppskriften du kommer til å benytte flere ganger.
Her lager du alt i en gryte som så får lov til å passe seg selv. Så kan du bruke tiden til andre ting. Lammegryte er tingen. Og husk, jo lengre den får stå å godgjøre seg på svak varme, jo bedre blir den.
Lag en veldig rask lapskaus med med lam i. Følg den enkle oppskriften og du kan servere etter en halvtime.
Her har du en vri på den vanlige spagetti med kjøttsaus slik at den minner mer om lasagne. Følg bare den enkle oppskriften og alle rundt bordet vil takke deg.
Gryteretter er alltid populært og ikke minst godt. Rødvinsgryte av elg er ikke noe unntak. Du kan avkjøle den også og ta den med på hytta
Det er ikke bare i Norge vi liker koteletter, for dette er en av de store klassiske rettene i Sveits. I denne retten er det faktisk grønnsakene som gjør jobben.
Her får du oppskriften på fondue, men ikke bare det. Her er forslag til tilbehøret som pesto og sauser.