Blant alt og oppbevar i en boks med lokk.
Gni inn i kjøttet og la ligge en halvtime på kjøkkenbenken for å trekke inn aromaene før grillingen starter.
Flere grillsauser og -marinader
Mariner grillmaten selv - les artikkelen her
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Slik lager du krydderet som passer perfekt til spareribs.
Blant alt og oppbevar i en boks med lokk.
Gni inn i kjøttet og la ligge en halvtime på kjøkkenbenken for å trekke inn aromaene før grillingen starter.
Flere grillsauser og -marinader
Mariner grillmaten selv - les artikkelen her
Sendt inn av Apéritif
Mixed spice er en engelsk krydderblanding som likner amerikanernes "Pumpkin Spice". Den brukes ofte i baking, og ingen Christmas Cake er komplett uten.
Skal du lage en enkel marinade til kyllingen så har du oppskriften her.
Lag en deilig marinade til grillspydet. Den gjør underverker med det ferdig grillede spydet nesten uansett hva du utstyrer det med.
11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.
Les hele sakenDen er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.
Les hele sakenØyvind Lindgjerdet og Britannia Bar hentet tre av dem i årets Bartenders’ Choice Award i Stockholm.
Les hele sakenChinon og cabernet franc som lagringsobjekt er i trygge hender fra denne produsenten som har veldig gunstige priser.
Les hele sakenSider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Den 02. april kan du smake 5 sider kombinert med tre småretter, så du selv kan oppleve hvor nydelig sider fra Hardanger er til mat.
Les hele sakenRundt middelalderbyen Soave lages noen av Italias beste hvitviner av druen garganega. Nylig er det innført ny regler i form av 33 vinmarksnavn som kan nevnes på etiketten. Vi sjekker hva det innebærer og hvordan framtiden for Soave ser ut.
Les hele saken