Carnitas er mexicanernes svar på pulled pork og er ikke annet enn grisegodt. Carnitas kan serveres i både taco, quesedillas, buritos, over nachos eller sammen med bønner og ris. Lag denne oppskriften når du vil ta tacokvelden til nye høyder.
Carnitas er mexicanernes svar på pulled pork og er ikke annet enn grisegodt. Carnitas kan serveres i både taco, quesedillas, buritos, over nachos eller sammen med bønner og ris. Lag denne oppskriften når du vil ta tacokvelden til nye høyder.
Vada Pav kalles også Bombay burger og er smaksrik indisk gatemat. Her serveres frityrstekte potetkaker i mykt brød sammen med tre forskjellige og smaksintense chutneys.
Thailandsk massaman curry er en overdådig rett som er rik på både smak og næringsstoffer. Her er karrisausen laget fra bunnen av for den beste smaken og friskheten.
Amerikanerne er kanskje mest kjent for å grille store kjøttstykker, men de er også glad i fisk. Og ørret er perfekt til grilling.
I thailand grilles tradisjonelt hel snapper over åpen ild med friske urter og sterke krydder. Her i kalde Nord må vi ofte ta til takke med alternative løsninger. Lag denne herlige og smaksrike fiskeoppskriften i ovnen eller på grillen.
Ribba smaker nesten bedre dagen derpå når den blir glasert i deilige asiatiske smaker og pakket inn i myke bao buns. Serverer du dette til dine gjester høster du garantert masse skryt.
Det finnes sikker mange tusen varianter med hjemmelaget sennep. Her er vår variant med appelsin og honning.
Når silda marineres som her for deretter å paneres i grovt rugmel, sprøstekes og legges inni et hamburgerbrød med en god klatt rømme, ja, da blir den uimotståelig.
Sjokoladefudge er det vanskelig å holde fingrene unna fordi de smaker så utrolig godt. Mest sannsynlig blir de spist opp med en gang, men da lager du bare nye porsjoner.
Kamskjell tåler en del smak i tilbehøret som i denne oppskriften.
Sei er ikke bare lett tilgjengelig og rimelig, men også veldig god på kjøkkenet, når den er fersk selvsagt. Og ikke minst er den veldig velvillig med sterke smaker som her med soyasaus og ingefær.
Varm sjokolade laget av kokesjokolade smaker alltid fantastisk godt spesielt i et kjølig klima som vårt.
Cachaça er Brasils nasjonalbrennevin som lages av rørsukker og den riktige ingrediensen til den forfriskende drinken caipirinha.
Dette er Hellstrøms egen oppskrift på ketchup. Den smaker herlig. Oppskriften er veldig enkel.
Skal du lage sildebord eller rett og slett serve den herlige fisken på ny måte. Da skal du bruke denne oppskriften som vil imponere alle som får smake.