Denne oppskriften må du prøve: Sjokoladeostekake med kaffegelé. Men vi har noen forslag i selve oppskriften om du ikke kjører kaffelinja som eksempelvis kakao.
Denne oppskriften må du prøve: Sjokoladeostekake med kaffegelé. Men vi har noen forslag i selve oppskriften om du ikke kjører kaffelinja som eksempelvis kakao.
Dette er dessert alle vil elske. Du blir nødt til å lage den flere ganger med alle de gode ingrediensene som setter et punktum for et herlig måltid.
Marmorkake er kanskje den mest spennende av de klassiske formkakene - i hvert fall rent utseendemessig. Det forsterkes med en tofarget glasur eller marmorkrem.
Denne mektige og mektig gode sjokoladekaken nytes helst i små biter. Den kan også stekes i langpanne. Da er det lettere å skjære i små kvadrater. Perfekt for deg som egentlig ikke har tid å bake kake midt i uka.
Marengs, hylleblomst og bringebær er suksessformelen for denne kaken som forfører alle.
Chocolate Chip Cookie Ice Cream er en såkalt guilty pleasure - og veldig amerikansk hvor ustekt deig blandes med iskrem. En typisk elske- eller hate-dessert.
Denne oppskriften har vi fått fra Publiko i Oslo hvor den er en av flere vegetaralternativer på deres meny bestående av småretter.
Tekake er en tradisjon som for det meste er knyttet til Trøndelag og Nordland. Denne oppskriften kommer fra Melhus Bakeri på Heimdal og dette er deres bestselger. Der i gården heter den thekake.
Skillingsboller er en spesialitet fra Bergen som skiller seg fra kanelboller ved at de har et dryss av sukker på toppen. Og kanel i svingene.
Du kan faktisk bruke Ha-På i denne oppskriften (men ikke Banos - der er bananer rett fra skallet bedre). Da sparer du mye tid og arbeid. Men det er jo veldig gøy å lage sin egen karamellsaus.
Torsk er en av våre aller beste delikatesser som også er svært velvillig på kjøkkenet. Det gjelder også når det kommer til drikkefølge for den trives med så vel hvitvin som rødvin, og ikke minst øl.
Kveite er en fet fisk, men trives godt med smørbaserte sauser. Denne smørsausen er ikke av de aller feteste, men trenger både smøret og fløten for å møte kryddersmakene.
Denne nydelige kaken med smak av After Eigth, er en perfekt avslutning på et festmåltid.