Fisk med potetmos på toppen er en genial vri på fiskegratengen. Blåmuggosten gor den ekstra mye karakter.
Fisk med potetmos på toppen er en genial vri på fiskegratengen. Blåmuggosten gor den ekstra mye karakter.
Breiflabb smaker nesten som hummer - bare saftigere og mørere. Derfor tåler den mer smak i tilbehøret. Rødvinsausen gjør at en saftig og myk rødvin passer perfekt til.
Kongekrabbe gjør seg umerket i tacos. Knallgodt og enkelt, med spennende smakskombinasjoner. Kongekrabbetacos må du bare prøve!
Dette er kaken du kommer til å bake flere ganger. Har du ikke blåbær kan du bruke blåbærsaft. Da må du redusere sukkermengden.
Denne herlige thailandske maissalaten smaker intenst av tropisk sommer. Solmodnetomater og saftig fersk mais møter hjerteskjell og intense smaker fra det sør-øst asiatiske kjøkkenet. Vi lover en real smaksbombe av et måltid.
Det er enkelt å lykkes med disse snurrene. Det handler rett og slett om å ha to hender og så er det bare å tvinne og snurre i vei.
Denne retten tar det litt tid å lage. Når du er ferdig vil de rundt bordet tro du er utdannet kokk for du serverer mat som de får på de beste restaurantene.
Kaken er i utgangspunktet holdbar, men får garantert fart på seg når den kommer på bordet sammen med iskald melk eller kaffe.
Tykk og god yoghurtkrem eller yoghurtiskrem er valget du får her. Vi lover at det blir like godt uansett med jordbær på.
Brokkoli kan skape utrolig mye matglede, bare du vet hva du skal gjøre med den i stedet for å bare koke den. Det er denne deilige retten et godt bevis på.
Når du pakker flyndrefileter inn i parmaskinke og serverer med nypoteter i hvitløksmør og fennikelsalat da lager du fest.
Makrell er ypperlig til grilling, helst hel og smaksatt med frisk lime og koriander.
Makrell har fast fiskekjøtt og passer derfor godt til grilling. Enklest er det å legge fisken i en dobbelrist, da er det lett å snu den.
Du kan fint lage denne deilige kaken med annen type gele, men helst ikke pulvergeleen fra butikken, den smaker litt vel kunstig.
Denne rabarbrapaien er ikke bare frisk. Den er også god og sprø. Dessuten har den ekstra sunne ingredienser.
Lettrømme gir ekstra saftig og holdbar sjokoladekake. Denne oppskriften gir en kake som kan tilpasses alle aldersgrupper og formål.