Denne varme siderblandingen kan nytes som den er, også kald, eller brukes i drinker - som på Poppy.
Denne varme siderblandingen kan nytes som den er, også kald, eller brukes i drinker - som på Poppy.
Denne uimotståelig lekre drinken er som skapt for multeelskere, samtidig som den overbeviser de som ikke er like begeistret.
En drink som denne med Jack Daniels Apple er et godt alternativ til gløgg.
Clover Club er en ginbasert cocktail fra før forbudstiden. Med rosa gin blir den ekstra fruktig men ikke mindre kompleks.
Rosa i fargen, men så frisk og balansert at alle vil like den. Og et artig alternativ til gin tonic.
Herlige kamskjell smaker ekstra godt med fenikkel og vinterens beste sitrus. Denne lekre retten kan du imponere med
Fersk rosenkål er ekstra godt og er et perfekt tilbehør for å gjøre julemiddagen litt lettere.
Det som er helt sikkert er at mannen som står bak denne drinken er bartenderen Douglas Ankrah da han i 2002 jobbet på The Townhouse Bar i Knightsbridge, London.
Bytt ut pølser og burgere med denne herlige grillmaten. Grill og sterke krydder forvandler alminnelige kyllingvinger til saftige smaksbomber i denne oppskriften.
Dette er rett og slett en iste laget av hibiscuste og toppet med den røde musserende teen fra Copenhagen Sparkling Company, og det er nettopp denne som gir drinken karakter og dybde.
Appelsin og honning er i særklasse så smaksrike at de klarer seg med et forholdsvis smaksnøytralt brennevin som vodka til å løfte fram smakene. Eggehvite bidrar med kremet munnfølelse som gir en opplevelse av fylde.
Daiquiri er en sommerfavoritt, men med akevitt og dill blir den riktig så høstlig. En frisk og smaksrik start på kvelden, signert bartender Kasper Lygre Gulbrandsen, Lysverket i Bergen.
Vi har fått barsjef på Lysverket i Bergen, Kasper Lygre Gulbrandsen, til å lage sin tolkning av årstiden. Høstlige tendenser har han valgt å kalle drinken.
Denne varianten av klassikeren Bloody Mary er med akevitt og gir en liten annen og ekstra krydret karakter.