Pølser på grillen er kjapt å lage. Med godt tilbehør vil store som små kose seg.
Denne retten kan du servere som snacks eller som middag med en god salat og guacamole ved siden av. Her får du oppskriften på. Retten er på bordet etter en halvtime.
Pølser i brød er god middag når de får spennende tilbehør. Om du griller eller steker dem i panne, er ikke viktig. For det er tilbehøret som gjelder.
Kveite er en fisk med fast kjøtt, som passer perfekt til å legge på grillen. Med det tilbehøret du finner i oppskriften blir det en suksess rundt bordet.
Løvbiff er en lettvint løsning når tiden er knapp. Men at den er lettvint, behøver ikke bety mindre smak. Oppskriften har det som trengs. Alle elsker smaken av Italia.
Ceviche er en søramerikansk fiskerett som lett lar seg gjenskape på våre breddegrader. Og det av selv den mest uerfarne kokk.
Denne retten er lettvint å lage. Kjøttbollene gjør seg nestens elv og det gjør potetmosen også.
Fajitas, eller wraps, er en rett som setter stadig fastere grep i nordmenns matvaner. Med denne oppskriften skjønner du lett hvorfor.
Dette er mer enn en lettlaget rett. En vinner å be venner på. Selvfølge kam du kose deg alene med den også. Følg den veldig enkle oppskriften
Fisk trenger ikke å være kjedelig og det trenger heller ikke ta lang tid å lage - prøv bare denne lekre oppskrift som viser hvordan det gjøres i Meksiko.
Kyllingvinger er fingermat med masse smak, og i oppskriften du får her finner du også tips til godt tilbehør.