Lag en deilig kikertpuré som er mye brukt i Midt-Østen. Du kan bruke den til både fisk, kjøtt og vegetarretter. På 15 minutter er den klar.
Lag en deilig kikertpuré som er mye brukt i Midt-Østen. Du kan bruke den til både fisk, kjøtt og vegetarretter. På 15 minutter er den klar.
Her er oppskriften på aioli slik Hellstrøm vil at den skal lages og smake.
Pastasalat er en ytterst takknemlig rett. Både fordi alle liker det og fordi den kan lages i god tid før den skal spises. Her har vi gitt retten lite gresk tuch.
Breiflabb er en delikatesse. I denne oppskriften grillet vi den i pannen med linseragu og med epler og baconvinaigrette. Du fårr hele fremgangsmåten i oppskriften.
Blomkålsuppe er en klassiker. Hvis du vil gjøre en liten vri skal du tilsette timian og sitron. Dermed får suppen en ny dimensjon. Her er oppskriften.
Dette er en riskrem litt utenom den vanlige. Grøten blir nemlig til riskremis. Selvfølgelig skal du ha på bringebærsaus.
Lag en varmende og smakfull gresskarsuppe. I den skal du ha i litt store biter av kylling. Suppa passer veldig godt når kulda setter inn.
Spareribs skal være spicy og saftige. Når du serverer de med blomkålsalat og annet snadder blir du en grillhelt.
Alle liker vafler. Her får du en oppskrift med epler i røra. Med iskrem og bær til blir det den reneste festdesserten.
Kalkunfilet gjør at denne store fuglen med det anvendelige kjøttet kan nytes hele året. Kjøttet er veldig magert og må tilberedes med forsiktighet. Som i dette tilfellet hvor den får trekke i en smaksrik kraft til perfekt kjernetemperatur.
Denne pastaretten sparker fra og er et godt valg når middagen skal gå i en fei. Kjøttboller med chili og pasta skal du prøve. Her er oppskriften.
Råkost er kjapt å lage. Du kan lage den av bare gulrøtter eller blande inn revne rødbeter.