Pærer smaker herlig som de er. Men du smaker også deilig når du lager en chutney av de.
For deg som ønsker et alkoholfritt alternativ, er hjemmelaget solbærgløgg et opplagt valg.
Denne eplepaien er inspirert av amerikanerens måte å lage pai på. Med myke deilige eplebiter og rosiner toppet med et deilig og sprøtt lokk. Serveres med vaniljeis eller pisket krem.
Stek eplebåter i panne med honning og kanel til. Deilig snacks eller som dessert. Du kan gjerne vaniljekesam til. Enklere og bedre blir det ikke.
Lag en eplepizza som er en variant av eplekake. Den skal bakes i langpanne og nytes lun med vaniljeis.
Her er en silderett som virkelig smaker jul. Det kommer selvfølgelig av at du skal bruke gløgg når du lager den. Gled deg til smaken og nytelsen av hjemmelaget.
Selvfølgelig skal du servere gløgg i juleitden. Det blir ikke skikkelig jul uten. Denne er kruttsterk og brennhet og varmer helt ut i hårrøttene.
Skal du lage pølser selv, skal du prøve disse med akevitt og rosiner. Vi kan love deg en annerledes pølse enn de du er vant med. Her er oppskriften.
Tomatchutney smaker godt til både kjøtt- og fiskeretter. Fristende syltede grønnsaker. Et glass hjemmelaget chutney er morsom gave når du har laget den selv