Denne sausen kan brukes som grillsaus eller til ulike kinesiske retter med and, svin, kylling eller grønnsaker, vårruller og kjøttboller.
Denne sausen kan brukes som grillsaus eller til ulike kinesiske retter med and, svin, kylling eller grønnsaker, vårruller og kjøttboller.
Kyllinglår penslet med hjemmelaget rabarbraglaze, det vil si en glasur, servert med en frisk chilicoleslaw må du prøve. Her for du oppskriften på hvordan du går frem.
Denne gryteretten, som virkelig er hot, begynner med kyllingkjøttdeig og bønner. Deretter fyller du på med krydder som du finner i denne oppskriften.
Chili con carne betyr chili med kjøtt. En får du en oppskrift som både er kjapt å lage og som smaker veldig godt
Oppskriften du her får servert var bidrag i konkurransen "Årets kokk 2006" og er signert Geir Skeie. En skikkelig hot pot på norsk og selvfølgelig med kveite.
Deilig kylling i wraps med salsa og ander godsaker. Dette smaker kjempegodt.
Denne grillsausen er en favoritt til svinekjøtt, ribbe og kyllingkjøtt.Det vanligste er å pensle kjøttet etter steking eller mens det grilles.