Hønsekraft lager du selvfølgelig selv. Bare følg oppskriften så har du kraft i massevis.
Hønsekraft lager du selvfølgelig selv. Bare følg oppskriften så har du kraft i massevis.
Slik lager du din egen herlige fiskekraft. Tar litt tid, men du verden så mye smak du får igjen. og du kan selvfølgelig fryse den. Her er oppskriften.
I denne oppskriften kombineres noen av sesongens beste grønnsaker med den allestedsnærværende torsken. Prøv posjert torsk med pepperrot, dillvinagrette, sprø løk & potetchips
Skal pølsene smake perfekt, er det ikke bare å legge de i kokende vann. Pølsene må godgjøre seg i skikkelig kraft for at de skal komme skikkelig til sin rett.
Slik lager de fårikålen i Oppland. Den oppskriften må du prøve.
Skal du ha skikkelig sky til ribba skal du bruke denne med nøttesmør. Den løfter ribba til nye høyder.
Ente mit Weinkraut heter denne klassiske tyske retten som smaker utmerket også i den norske førjulsmenyen.
Hvalbiff smaker himmelsk. Marinerer du den i rødvin når du enda større høyder. Følg den enkle oppskriften.
Som carpaccio er tunfiskkjøttet ytterst godt. Har du ikke har forsøkt deg tidligere anbefaler vi deg sterkt at du prøver.
Det er enkelt å lage din egen fiskekraft. Du kan fryse den. Her er oppskriften.
Det finnes knapt noen enklere måte å oppnå god smak på for med et tilnærmet nullbudsjett enn denne suppen. Poteter og løk er som kjent noe av det billigste som fås kjøpt.