Denne oppskriften passer utmerket til juleselskapet. Imponer gjestene med ovnsbakt kveite, glasert bacon og en hjemmelaget potetpuré.
Denne oppskriften passer utmerket til juleselskapet. Imponer gjestene med ovnsbakt kveite, glasert bacon og en hjemmelaget potetpuré.
Caneles er vanedannende godt og er kjent for sitt opphav i Bordeaux. Inne i er de kremete og myke. Utenpå er du brune og blanke, Vi har gitt dem ekstra smak av jul.
Disse deilige sprø ringen passer ved siden av alt du kan tenke deg av kjøtt eller som ren snacks. Du skal serve de med hjemmelaget ketchup eller aioli.
Lag en deilig lasagne med linser. Her er oppskriften med ingredienser som setter fart på smaksløkene.
Sett tennene i disse deilige sprø krokettene og kjenn smaken av parmaskinke og cheddar samtidig. Du blir nødt til å lage mange. Server med god salat og brød.
Nystekte berlinerboller fylt med tykk god vaniljekrem er ekstra gode. Og selvsagt langt bedre enn de i butikken. Her er oppskriften.
Lag potetmosen på nesten tradisjonelt vis. Men når du skreller poteten skal du vare på skrellet. Det skal du nemlig sprøsteke og legge på toppen.
Har du forsøkt potetvafler? Enkelt å lage og ferdig på en halv time. Spises med søtt eller salt pålegg.
Å lage fiskematen selv er lett som bare det. Du trenger faktisk ikke ha blender eller foodprocessor for å få et godt resultat.
Selv noe så hverdagslig som flesk kan gjøre en rett med klippfisk til et festmåltid. Denne oppskriften er også en veldig fin måte å bruke ribberester på.
Plukkfisk er inspirasjonen til denne retten. Ofte var det rester av fiskemiddagen som ble til denne barnevennlige retten. Med pasta og ost blir den enda mer barnevennlig.
Det er ingen grunn til å vente helt til den 13. desember med å ha safran i gjærdeigen. Disse safranbollene med fyll av hvit sjokolade er sublime.
Her er oppskriften på skikkelig hjemmelagde hamburgerbrød slik Hellstrøm vil at de skal lages og ikke minst smake.
Javisst kan du ha salt pålegg på vafler. Det vet alle som bor nord i landet. Og i Østfold hvor vafler erstatter lompe til pølsa.
Med deilige hasselnøtter og fyldig zabaglione ved siden av blir denne kaken helt fantastisk. Her er oppskriften.
Slik får gammelt brød nytt liv. Enkelt og veldig godt.