Denne rette med syltet laks lager du på 30 minutter. Med alt det deilige tilbehøret kommer du til å score mange poeng rundt bordet.
Denne rette med syltet laks lager du på 30 minutter. Med alt det deilige tilbehøret kommer du til å score mange poeng rundt bordet.
Du må lage denne hønsesuppen selv om det tar litt tid før du kan servere. Men du kan gjøre mange andre ting mens det hele lager seg selv på ovnen.
Har du et lettsaltet lammelår, blir det ekstraordinært godt når det kokes i juleøl.
Denne retten må du prøve hvis du har noen rester i igjen av øl. Når du marinerer laksen i øl for den en herlig smak. Enkelt å lage og egner seg veldig godt som en forrett.
Kveite er en favoritt. Når du lager den på den måte vi anbefaler i denne oppskriften er du sikret suksess.
Klippfisk, reker og kamskjell med følge har så mye smak at de ikke trenger noe krydder. Men ved å legge dem i marinade en time før grillingen starter, får de det lille ekstra.
Denne oppskriften er hentet fra boken Matgleder fra mitt husmannskjøkken utgitt av Aschehoug Forlag. Forfatter: Kari Finngaard