- Del kyllingen i 8 serveringsstykker.
- Lag marinaden og legg i kyllingstykkene.
- Sett dem kjølig natten over eller på kjøkkenbenken 4-5 timer.
- Ta opp kyllingstykkene og tørk dem.
- Hell marinaden i en kjele og kok opp.
- Skjær bacon i små biter og stek dem i en panne.
- Ha bacon over i kjelen sammen med marinaden.
- Brun kyllingstykkene i pannen hvor du stekte baconet. Dryss over litt salt og pepper.
- Legg kyllingstykkene over i kjelen.
- Tilsett så mye kyllingkraft at kjøttet så vidt dekkes.
- La det trekke i 45-60 minutter eller til kjøttet er mørt.
- Surr løk og sopp i smør i en panne og ha det over i kjelen.
- Tilsett kremfløte, rør og kok opp. La småkoke ytterligere 10 minutter.
- Smak til med salt og pepper. Ta ut laurbærbladet.
- Pynt med en liten kvist timian før servering.
- Server retten med poteter, ris eller brød.