Du kan selvfølgelig lage en helt alkoholfri julegløgg. Det er fort gjort og den smaker fortreffelig.
Du kan selvfølgelig lage en helt alkoholfri julegløgg. Det er fort gjort og den smaker fortreffelig.
Tradisjonen med å servere glohet vin med krydder har vi tatt med oss fra tyskernes glühwein som var populær allerede på 1500-tallet her hjemme.
Det tar litt tid å lage sylteflesk. Men du verden så mye deilig å putte i munnen du får. Her er den måten italienerne gjør på.
Lag denne deilige fruktsalaten og du vil ikke angre. Selvfølgelig skal den ha følge av myk vaniljeis. På bare 15 minutter er den klar til servering.
Karamellpudding er virkelig en perfekt dessert. Når du legger til litt portvin i blir nytelsen maksimal.
En biffkarri som får fart på smaksløkene og som du garantert kommer til å lage flere ganger.
Her får makrellen følge av rabarbra. Du kommer ikke til å angre hvis du lager denne retten