Eggelikør får en ny drakt i form av cocktailen Easter Bunny. Her sammen med lys rom og bananlikør. Dette er en mulig livslang kompanjong til solveggen.
Med en håndfull ingredienser og 15 minutter til råde lager du en av Italias aller beste pastaoppskrifter.
Sauekjøtt er smakfullt kjøtt som viser seg fra sin beste side når det blir kokt i tagine med deilig aromatisk krydder og tørket frukt. Få øynene opp for sauekjøtt med denne smaksrike oppskriften.
Smaksmettede supper kan spises til alle døgnets måltider, og hvis du lager en stor porsjon kan du ha suppen over flere dager. Om du ikke har røde linser kan du fint bruke andre linsetyper.
Denne retten må du prøve med svinefilet og tomater. På en halv time kan du servere alle rundt bordet. Følg den enkle oppskriften.
Denne ddeilieg retten er komponert av mesterkokken Trond Moi. En smaksrik rett og en motpol til svinekjøtt i ribbeform. Perfekt mat for den litt matleie.
Denne type fiskesuppe er populær i Italia hvor den kalles cacciucco, men da har den mange flere typer sjømat enn her.
Tomatsuppe er manges favoritt. Tilsetter du yoghurt og basilikum løfter du suppen mange hakk.
Lag denne retten der det faste fiskekjøttet av skrei blir pakket inn i myke friskere og skarpere smaker. Det er en god match. Det blir det sikkert over middagsbordet også.
Kyllinglår både smaker godt og faller i smak både hos store og små. Med salsa og tortillachips blir det en meksikansk tuch.
Dette deilige spydet er det Trond Moi, Bølgen & Moi, som vil at du skal servere.