Meksikanske kyllinglår
Apertitif

Meksikanske kyllinglår

Kyllinglår både smaker godt og faller i smak både hos store og små. Med salsa og tortillachips blir det en meksikansk touch.

Fremgangsmåte

  1. Smør kyllinglårene inn med hot sauce. Stek dem i ovnen ved 175 °C i ca. 40 minutter. Smakt til med litt salt. Smør på mer hot sauce for et skinnende ytre.
  2. Tips:
    En raskere løsning er å bruke ferdiggrillede kyllinglår. De varmes i ovnen i 10-12 minutter og smøres inn til slutt.
  3. Salsa:
    Bland paprika, løk, tomater og krydder godt i en bolle. Smak til med salt, limesaft og chilipepper. Ønsker du sterkere salsa ha i mer chilipepper.
  4. Guacamole:
    Mos avokadoene med en gaffel og bland med sitron-/limesaft, chilipepper, løk, tomater og hakket, frisk koriander.
  5. Smak til med litt salt og nykvernet pepper.

Server kyllinglår med salsa, guacamole, rømme, mais, salat, tortillachips og tortillas.

Her er våre beste tex-mex-oppskrifter

Slik er ekte meksikansk mat

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apertitif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Server skreien med skikkelige påskearomaer
Dagens rett
Skrei med spinat og appelsinsaus

Server skreien med skikkelige påskearomaer

Det er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lammekoteletter er et godt alternativ til stek - i hvert fall med dette tilbehøret
Dagens rett

Lammekoteletter er et godt alternativ til stek - i hvert fall med dette tilbehøret

Det er ikke alltid at påskelammet må komme som stek eller lår. Lammekoteletter et et fin-fint alternativ - særlig om det er få rundt bordet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp
+
Godbiter i pollisten

Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp

Med disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ute hele dagen? Dette kommer til å gå ned på høykant - raskt å lage er det også
Dagens rett

Ute hele dagen? Dette kommer til å gå ned på høykant - raskt å lage er det også

Reinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Påskedrinken i år lager du av det du har i skapet
Ukens drink

Påskedrinken i år lager du av det du har i skapet

Akevitt, tranebærjuice og gingerale er en herlig leskende og lett krydret kombinasjon som kommer med smaksgaranti.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her