Det er på høy tid å få kyllingen på dagsplanen igjen. Lett og delikat skal det være, og derfor er dette forslaget en nydelig kyllingsalat.
Seafood chowder er en tykk skalldyrsuppe med både blåskjell, hvit fisk og reker.
Rødsei, eller som det også kalles gammelsaltet sei, er ikke en hvilken som helst salt fisk. Den store forskjellen og den som forklarer tilnavnet "rød" er selve tilberedningsprosessen.
I denne oppskriften på fiskesuppe med blåskjell og reker gjør vi det litt lettvint med en suppepose. Sammen med fersk fisk smaker den deilig.
Reker smaker perfekt oppi en smaksrik fiskesuppe som denne som får ekstra karakter fra safran.
I Bologna lages retten selvsagt ikke av kjedelig kjøttdeig fra supern og en boks med tomatpuré, men av en rekke ingredienser som får lov til å godgjøre seg en stund før den serveres som en dam midt i en ring av pasta, helst av typen tagliatelle.
Denne type thai hot and sour-suppe kalles gjerne Tom yum kung og har reker som base og ingrediens.
Det finnes knapt noen enklere måte å oppnå god smak på for med et tilnærmet nullbudsjett enn denne suppen. Poteter og løk er som kjent noe av det billigste som fås kjøpt.
Denne måten og tilbered lammelåret på må du prøve enten lettsaltet, røykt eller urøykt med bakte gulrøtter og potetpuré.
Denne retten kan du lage i en god gammeldags jernpanne hvis du ikke har en wokpanne. Uansett blir det et deilig måltid hvis du følger vår oppskrift.