Lammegryte passer utmerket som søndagsmiddag. Seco de Cordero – er peruviansk lammegryte og den svært smaksrik.
Lammegryte passer utmerket som søndagsmiddag. Seco de Cordero – er peruviansk lammegryte og den svært smaksrik.
Har avokadoen du har liggende blitt litt vel moden, kan du ovnsbake den sammen med eggene. Topp med tomater, urter, vårløk, bacon/facon, ost eller annet du trenger å få spist opp.
Makrell kan du også servere rå, men først må den marineres med lime og andre godskaer.
Glem (nesten) alt du har lært om juleribba - Saltbaking er hemmeligheten til knasende sprø svor og saftig ribbe.
På denne tiden av året er rødbetene så utrolig gode at de fortjener å spille hovedrollen på tallerkenen. Dessuten er de supersunne. Den eneste ulempen med rødbeter er at du blir rød på fingrene. Men det løser du lett ved å bruke hansker når du skreller og skjærer i skiver.
Til menyen på nyttårsaften trenger du en appetittvekker, også kjent som Amuse bouche. Vi foreslår en liten ertesuppe med lutefisk. Her har du oppskriften.
Øl er ikke bare til å slukke tørsten med eller kose seg med fra glass eller boks. Øl er faktisk veldig godt å bruke i maten som her når du skal ha den i marinaden som skal brukes til svinekotelettene.
Focaccia er svært populært. Her får du en oppskrift som gir brødet ekstra mye smak takket være spennende ingredienser.