Vinterens vakreste, sprøeste og beste krans. En herlig luksuriøs dessert å avslutte året med.
Vinterens vakreste, sprøeste og beste krans. En herlig luksuriøs dessert å avslutte året med.
Denne drinken er både frisk og aromatisk med spennende krydderdybde.
Sprø flarn med kardemomme er knasende herlige småkaker. De passer dessuten perfekt som ekstra "krønsj" til frossen yoghurt og vaniljeis. Her har du en ordentlig festoppskrift på flarn med kardemomme og sitrussalat.
Dette er en spritz der rosa akevitt er den smaksgivende ingrediensen. Du skal selvfølgelig blande med prosecco, rosa champagne eller kombucha. Og ha litt rabarbrasirup hvis du ønsker det.
Safran setter farge på denne marmeladen. Smaken får du av sitrusfruktene.
En deilig og frisk marmelade. Der grapefrukt og sitron gir den syrlige smaken mens bananen og kumquaten gir sødmen.
Rødbeter er like fargesterke året rundt og ikke minst er de å få tak i alltid. Med denne salaten med grønnkål- og potetsalat kan du servere gjester eller bare forsyne deg selv.
Velg den fisken du liker best.Det blir uansett godt når du i tillegg skal bruke både chili og grapefrukt.