Svart hvitløk gir ekstra dybde i denne kjøttgryta som kan lages med alle typer kjøtt.
Svart hvitløk gir ekstra dybde i denne kjøttgryta som kan lages med alle typer kjøtt.
Peposo er en veldig gammel toscansk tradisjonsrett som bruker samme vin i maten som i glasset.
Brokkoli kan skape utrolig mye matglede, bare du vet hva du skal gjøre med den i stedet for å bare koke den. Det er denne deilige retten et godt bevis på.
Her skal du pakke stykker av torsken inn i Parma-skinke. Og ved siden av skal du servere byggotto. Du finner alt i oppskriften.
Denne retten med det beste fra havet må du prøve. Steinbit og blåskjell er en herlig kombinasjon.
Pizza bianca er for deg som ikke liker tomatsaus på pizzaen. Eller deg som bare vil ha en liten forandring.
Disse rødbetebollene er et fullgodt middagsalternativ for den som ikke vil spise kjøtt eller fisk. Vegetarmat som enkelt kan bli vegansk.
Lag en salat litt utenom det vanlig. Det er frøene på quinoaplanten vi spiser. Du får kjøpt dem hos de litt større dagligvarebutikkene. Her bruker vi de en deilig salat.
Det er utrolig lite som skal til for å forvandle stangselleri til noe helt annet enn det du er vant til. Prøv Ovnsbakt stangselleri. Det er en rett i seg selv.
Taco er manges favoritt. Bytt ut kjøttet med linser. Dermed har du en vegetarrett. Du blir helt sikkert mett.
Dette må du prøve på koldtbordet. Spekeskinka er faktisk norsk. Santa Kristina spekeskinke med aspargessalat, syltede beter og bringebær.
Med denne oppskriften på saftig kylling med grønnsakene og røstien blir du helt. Den smaker aldeles herlig.
Matjessild er en delikatesse. Du finner den i frysedisken i velassorterte butikker. Prøv Marinert matjessild med grillet paprika. Her er oppskriften.
Her har du oppskriften på en fristende salat. Smak den til med sitron. Passer veldig godt som tilbehør til grillmaten eller som en liten egen rett.