Mangochutney stammer fra India, og er fast følge til mange indiske retter. Men den er også deilig tilbehør til spekemat eller grillet kylling eller svin.
Mangochutney stammer fra India, og er fast følge til mange indiske retter. Men den er også deilig tilbehør til spekemat eller grillet kylling eller svin.
Det er klart du kan legge matjessild på grillen. Men først bør du marinere den. Bare følg denne enkle oppskriften.
Har du lyst på en spennende og hot salat der ananas og chili spiller hovedrollen da skal du prøve denne oppskriften.
En deilig kombinasjon av laks og scampi som du skal tre på spyd. Men ikke bare det. Du skal ha saus til og du skal lage en marinade.
Sursyltede plommer er deilig garnityr til stekte- og tradisjonelle retter. Prøv det også sammen med en god modnet ost.
Denne lammesuppen er fylt med smak av chili, ingefær og koriander. At den inneholder proteinrike linser er selvfølgelig et stort pluss.
Små flyndrefileter med fersk svartpepper grillet over kull med deilig tilbehør skal du servere på avispapir.
Denne suppen er en av favorittene i Thailand. Dette er en litt enklere variant av Tom Kha Gai der vi bruker kyllingfileter i stedet for hel kylling.
Rotgrønnsaker og poteter smaker herlig. Gi dem litt tide i ovnen og du vil opplagt bli en helt med denne oppskriften.
Tandoori murgh er en av Nord-Indias mest populære retter, og med god grunn. Den yoghurtmarinerte kyllingen er kokt over varmt kull i en spesiell leirovn som heter en tandoor. Men du kan selvfølgelig bruke en stekepanne.