- Kutt grønnsakene i litt tynne strimler og biter.
- Finhakk chili, ingefær, hvitløk og sitrongress.
- Varm opp oljen i en stor kjele og ha dette oppi.
- Fres det litt og tilsett kylling og grønnsaker.
- Tilsett vann, limejuice og kokosmelk.
- Kok godt opp og la dette små koke 2-3 minutter så er det klart til servering.
- Smak til med litt soyasaus, salt og pepper og dryss masse frisk koriander over rett før servering.
Tips: Denne retten er litt tidkrevende å lage, så derfor er lurt å lage opp litt ekstra og fryse det inn til den dagen du har dårlig tid.
Tips: Om du ikke får tak i bambusskudd og vannkastanjer, kan de sløyfes og erstattes med sopp, frisk eller tørket.
Her finner du mange flere deilige supper
Mange asiatiske supper du bør prøve
9 lettlagete supper å ta med på tur