Her er oppskriften på en fiskesuppe med mye smak fra fiskekraft og ikke minst tilbehøret rouille, som får fart på smaksløkene.
Her er oppskriften på en fiskesuppe med mye smak fra fiskekraft og ikke minst tilbehøret rouille, som får fart på smaksløkene.
Gresskargryte med grove pølser, renskåret svine- eller kalvekjøtt skåret i terninger og masse annet godt gir deg en gryterett du kommer til å lage igjen.
Her er det veldig mye godt i salaten og ikke bære grønt. Jordbær å spekeskinke passer veldig godt i.
Når du har lyst på noe virkelig godt, og som er raskt å lage skal du kjøpe asparges. Den skal få følge av deilig ost og en skinke som mange kaller erkenorsk. Bare følg den enkle oppskriften.
Dette er en skikkelig toscansk klassiker. Med alle de gode ingrediensene blir det et måltid du ikke kommer til å glemme, og garantert kommer til å servere igjen.
Når du kombinerer den nydelig kalvefilet med jordskokkpuré, ristet østerssopp og minisavoykålda, kan du venner til middag.
En veldig enkel ciabatta å smøre sammen når du har dårlig tid eller fyser på noe godt.
En virkelig deilig salat der de karamelliserte hvitløkene setter sitt preg sammen med osten.