Du kan godt servere denne salaten alenen som hovedrett. Med alt det gode som er i garanterer vi at det blir mett og fornøyd.
Du kan godt servere denne salaten alenen som hovedrett. Med alt det gode som er i garanterer vi at det blir mett og fornøyd.
En deilig vegetarrett som får smaksløkene til å vibrere. Enkel å lage er den også.
Pizza smaker aller best på grillen - den høye temperaturen gjør at du kan oppnå pizzaperfeksjon i bakhagen.
Denne brødsalaten har sitt opphav i Toscana helt tilbake til 1600-tallet der det var viktig å utnytte gammelt brød. Det kan du gjøre også å få en deilig salat å servere.
Du lurer kanskje på hvordan du skal gjenskape restaurantfølelsen rundt spisebord? Med denne oppskriften kommer du et langt stykke på vei med steinbitfilet på glasert endive med spekeskinke, appelsinvinaigrette og skum.
Caprese-salat som bare består av mozzarella, tomater, basilikum og olivenolje smaker fortreffelig i stekt utgave. Du trenger bare litt godt brød til.
Pesto er en klassisk italiensk saus som oftest serveres kald sammen med nykokt pasta. Her er oppskriften på rød pesto.
Denne vrien på bloody mary er med det brasilianske sukkerrørbrennevinet cachaça.
Italienskinspirert kyllingrett med både parmaskinke og deilig risotto. Oppskriften får du her.