Tataki av hval er hurtigstekt kjøtt med rå kjerne skjært i tynne skiver. Med spicy ponzusaus er dette nydelig.
Tataki av hval er hurtigstekt kjøtt med rå kjerne skjært i tynne skiver. Med spicy ponzusaus er dette nydelig.
Kamskjell tåler en del smak i tilbehøret som i denne oppskriften.
Kyllingfilet egner seg ypperlig til grilling. Marinerer du den i pasjonsfrukt blir du griillkonge.
Det er mye du kan bruke blåbær til. Du kan lage en blåbærpure med litchi- og kirsebærsalsa og ha til den marineterte laksen. Gir nye høyder for den deilige fisken.
Denne smakskraftige sorbeten smaker veldig godt sammen med vaniljeis eller vafler og krem.
Entrecôte har fin fettmarmorering som gjør at det er lett å lykkes med den på grillen. Med dressing av balsamico og extra virgin olivenolje blir det fest.
Du kan grille lammefiletene i en panne. Her får du oppskriften på det hele som skal til for å lage et festmåltid.
Spareribs er uten tvil manges favoritt når kjøtt skal på grillen. Her er en oppskrift som inneholder ingredienser som løfter grillmaten til nye høyder. Riktignok tar det litt å lage den, men det får du igjen for garantert.