Du kan selvsagt droppe kjøttet og dessuten bruke blomkål for en lys suppe. Her er det mange muligheter for å være kreativ. Med friske grønnsaker er uansett smaken sikret.
Dagens rett
Foto: (Nataliia Sirobaba)
En grønnsaksuppe som denne smaker godt også lunken
Her er det brokkoli og potet som er brukt. Toppingen er med stekt hjertesalat og litt kjøttrester.
16 Juli 2024 - 23:00
Grønnsaksuppe med topping av stekt hjertesalat, hvitløk og kjøttrester
Fremgangsmåte
- Vask brokkoli og del den i grove biter, også stilken.
- Skrell poteter og løk og del i terninger.
- Kok opp grønnsakskraften og fløten og tilsett grønnsakene.
- Kok i ca. 10 minutter til alt er mørt.
- Jevn suppen med stavmikser direkte i kjelen.
- Fres hjertesalaten og hvitløksskivene raskt i varm panne i 2-4 minutter og dryss på parikapulver.
- Legg i ferdigstekt kjøtt og varm lett.
- Legg denne blandingen på toppen av hver suppeporsjon.
- Pynt med friske urter om du har.
Supper kan varieres i det uendelige. Se bare her
Her finner du oppskrifter på kraft til bruk i mange retter
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her finner du mange flere deilige supper
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
Sør-AfrikaVolum: 0.75 l Pris: 319.80 kr Bestillingsutvalget92 POENG
-
90 POENG
-
87 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå