Slik bruker du opp maten og sparer penger i samme slengen
Gjør lommeboken og verden en tjeneste ved å endre rutiner og bruke alt du har i kjøleskapet. Her finner du mange gode tips.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Gjør lommeboken og verden en tjeneste ved å endre rutiner og bruke alt du har i kjøleskapet. Her finner du mange gode tips.
Les hele sakenBrune bananer, tørt brød eller tacolefser får nytt liv gjennom disse tipsene.
Les hele sakenSilo i den populære kystbyen Brighton er Storbritannias første avfallsfrie restaurant. Og med anerkjennende nikk fra landets fremste restaurantkritikere, står gjestene i kø. Hjernen bak konseptet, Douglas McMaster, har flere revolusjonære planer.
Les hele sakenAmerikansk professor har funnet svaret og feier økomotstanderne av banen.
Les hele sakenJan Vardøen har tatt initiativ til en tjeneste – Foodbud – som gjør at de som har mat til overs finner de som trenger mat.
Les hele sakenFrankrike har vedtatt et forbud mot å kaste mat på utløpsdato. Nå følger trolig EU – og kanskje resten av verden etter.
Les hele sakenStudentsamskipnaden (SiO) har gjennom sine KUTT-konsept satt fokus på matkasting samt bevisstgjøring om å bruke hele dyret.
Les hele sakenNordmenn kaster 231 000 tonn mat i året. I USA kastes halvparten av det som dyrkes. Kan matavfall bli vårt nye spiskammers?
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser.
Les hele sakenGå ikke glipp av en utrolig smaking! Nyt 9 av de ypperste spanske vinene fra topprodusenten CVNE.
Les hele saken2021-årgangen er årgangen for alle som savner 1980-tallet. De beste er derfor knakende gode.
Dyrt, men likevel godt priset, siden både champagne og burgundere blir stadig dyrere. Det har likevel vært mulig å finne noen riktig gode kjøp.
2024 er ikke det beste utgangspunktet for årets nye vin, men vi har plukket ut de beste for feiringen som starter torsdag 21. november.
De aller beste er ikke en gang kvotert, og samtidig gunstig priset i en internasjonal kontekst. Noen perler som ikke er whisky, finnes også.
Men også svært overbevisende whiskyer - med og uten røyk - samt årets juleakevitter er blant nyhetene i november.
Og slik har den klart å beholde posisjonen siden første årgang som var 1968.
Les hele saken2021-årgangen er årgangen for alle som savner 1980-tallet. De beste er derfor knakende gode.
Les hele sakenBli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.
Les hele sakenEtter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.
Les hele sakenVarm suppe i novemberkulda smaker alltid godt. Rent, godt og smakfullt.
Les hele sakenDet er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.
Les hele saken